Отзыв о Nissan X-Trail 2017 года
2017
внедорожник,
Полный привод
, пробег - 13600 км, двигатель - 1.6 turbo дизель, комплектация - VISIA Расход в городе: 7.0 л/100км, по трассе: 6.0 л/100км, средний: 6.0 л/100км
Прийшов час продавати стару машину з пробігом 260000 км і брати нову. Х-траїл мені завжди подобався, особливо в Т-31 кузові. Плюсы автомобиля: Багато, перераховані вище/ Минусы автомобиля: Легко царапається пластик в багажнику. Слабе лакофарбове покриття - вже є сколи. Відсутні ніші та бардачки для всякого автодріб'язку. Совет покупателю: Прекрасний варіант за такі гроші. Як єдине сімейне авто - на моє ІМХО - кращий варіант. Обсуждение отзываDmtrRo У меня 14т пробега и тоже сколы появились (( , стараюсь очень аккуратно ездить, но гравий не спрашивает ... Больше всего сколов приходится на первые 30 см капота... Причем не могу сказать что лако-красочное слабое...У меня собака сползла по двери, на предыдущей старенькой 100% были бы царапины до грунта, а на этой не чего... +1ОТВЕТИТЬExelero Сколько машин пересмотрели, а альтернативы не увидели, это очень пугает в отзывах или она ИДЕАЛЬНА, и другие машины пришло время снимать с производства???) +1ОТВЕТИТЬЖеня 19 Заказал бензин на механике передний привод. Плывет , я в ожидании считаю дни) Valsag Як щодо механіки - є нарікання? Чув скарги на дуже довгу першу передачу та погано підібрані передаточні числа. +1ОТВЕТИТЬolexandr555 Дякую. Дуже інформативний відгук! Ось теж хочу x-trail, але дуже не хочу варіатор. Тому думаю брати на механіці. Зараз їзджу на механіці. Як мені кажуть друзі -після першого авомата шляху назад потім немає. Як вона на обгін? На 90 км/год фуру обігнати не страшно? ОТВЕТИТЬPortulak_ olexandr555, на трасі з фурами взагалі проблем немає! Прискорення з 100 км/ч динамічне, навіть не скажеш що 1.6) І взагалі , динамічно можна їздити до 160км/ч , далі динаміка падає! Але ж потрібно розуміти, що цей автомобіль створений зовсім для інших цілей) , це тяжкий кросовер з гарним бездоріжним потенціалом (4wd версія)! ОТВЕТИТЬ |
2015
2013